Vrijgezellenfeest

Mojito proeverij

Nothing a cocktail can’t fix

Van heinde en ver komen mensen naar de Parade om heerlijke mojito’s te proeven. Met 17 verschillende smaken heeft CinQ bij uitstek de meeste keuze’s van deze Caribische klassieker.

Keuze stress is ons niet onbekend. Daarom bieden wij jou en je vriendinnen een proeverij aan zodat jullie na afloop zelf kunnen discussiëren welke de allerlekkerste is. 

Inbegrepen: 3 mojito’s per persoon 

Vanaf 6 personen 

€25,00 per persoon 

Virgin ook mogelijk: €21,50 per persoon

Tijd +/- 70 minuten 

Bier en Bitterballen

Water is pas lekker als het door de brouwerij is geweest  

Gek van gezelligheid en in het speciaal; bier? Bij Café CinQ aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch hebben ze hier een flink assortiment aan en is een plezierige avond gegarandeerd.

Bij dit arrangement krijg je, de naam zeg het al, bier en bitterballen. Kies zelf je gezelschap en drie speciale biertjes. Met een lege maag zal je niet nuchter blijven, dus wordt er een portie Oma Bobs bitterballen bij geserveerd. 

Voor de BOB van het gezelschap is er het ‘(Oma) BOBs bitterballen en bier’ arrangement. De BOB krijgt drie 0,0% biertjes naar keuze en een portie bitterballen. 

Life is brewtiful

Inbegrepen: drie speciaal biertjes naar keuze en een portie bitterballen. 

BOB: drie 0,0% biertjes naar keuze en een portie bitterballen.

Vanaf 6 personen 

€17,50 per persoon

BOB: €14,50 per persoon


 

Cocktailworkshop

We all deserve an alcoholiday

 Ben jij een virgin in het maken van cocktails? Leer dan samen met je ‘bar maatje’ alles over dit heerlijke drankje. 

Met een scheutje informatie over verschillende dranken en een squeeze van technieken, stirren wij de beste smaakcombinaties samen met jou. Deze verschillende onderwerpen shaken we door elkaar om een mooie cocktail te krijgen van gezelligheid en het leren van de perfect serve. De workshop wordt afgetopt met het drinken van jullie zelfgemaakte cocktail, hoe tof? 

Onze ‘Betsy Flanagan’* staat klaar in het cocktailstation in ‘s-Hertogenbosch en zal jullie voorzien van een gezellige 2 uur durende workshop. Zin om voor of na de workshop nog een hapje te eten? Dat is geen probleem, vraag naar de mogelijkheden. 

*Deze Ierse barvrouw is misschien wel de uitvinder van de cocktail.

Inbegrepen: de cocktailworkshop, cocktailbartender, borrelhapje, verschillende cocktails.

Vanaf 9 personen 

€37,50 per persoon

Tijd +/- 120 minuten 

 

 

Trek gekregen? Geen probleem!  

Met een grotere groep dineren? 

Pubquiz

Alone we are smart. Together we are brilliant.

Onze pubquiz draait niet alleen om de ‘slimste’, maar vooral om de ‘gezelligste’. Kan jij alle vriendinnetjes van André Hazes benoemen of ken jij alle hits van zijn vader, in verschillende rondes vraagt onze quizmaster je het hemd van het lijf. Zijn ervaring en eindeloze creativiteit zorgt ervoor dat je elke week mee zou kunnen doen met een nieuwe pubquiz. 

Kortom, boek een quiz voor jouw gezelschap en test jullie kennis tijdens een gezellig uitje. 

Inbegrepen: presentator, alle materialen en benodigheden, prijsuitreiking en teambuilding.

Vanaf 20 personen

20 tot 30 personen: €22,50 per persoon

31 tot 50 personen: €21,00 per persoon

50+ personen: €18,50 per persoon

Tijd +/- 120 minuten

 

Privé quiz met minder dan 20 personen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Feestje

Bride of the party

Het grote pand aan de Parade heeft een ruime achterzaal, welke als dansvloer, maar ook voor intiemere gelegenheden gebruikt kan worden. Binnen 4 stappen staat u bij ons altijd aan de bar, maar ook de obers en serveersters zullen jullie zo goed in de gaten houden, dat het aan niks ontbreekt. 

Op de eerste etage bevindt zich een grote keuken, die vrijwel net zo groot is als de zaak zelf, een externe cateraar is dus overbodig. 

Elke feest of elke borrel zien wij als een leuke uitdaging om het tot uw wens te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en we gaan graag in gesprek. 

 

BBQ arrangement

Barbecue, barbecme, barbeceverybody

Uniek in ‘s-Hertogenbosch.. een barbecue in de binnenstad! Wij bieden je de mogelijkheid om onder de rook van de Sint-Jan met je vriendengroep of collega’s te genieten van een compleet verzorgd BBQ-arrangement. 

Café CinQ beschikt over een binnenplaats vanwaar wij voor groepen tot 100 personen een uitgebreid buffet klaarzetten. Geniet van al het lekkers in de serre of op het overdekte verwarmde terras aan de Parade. 

Inbegrepen: compleet verzorgd BBQ-buffet. 

Vanaf 15 personen

Vanaf €24,00 per persoon (het buffet is uit te breiden in diverse opties).

Tip! Maak het dagarrangement compleet, combineer de BBQ met een van onze andere activiteiten. 

Vragen? Bel ons dan even op 073 614 0686

Reserveren

Reservering