Mojito proeverij

Nothing a cocktail can’t fix! 

Van heinde en ver komen mensen naar de Parade om de heerlijke mojito’s te proeven. Met 17 verschillende smaken heeft CinQ bij uitstek de meeste keuze’s van deze Caribische klassieker.

Keuze stress is ons niet onbekend. Daarom bieden wij jou en je vriendinnen een proeverij aan zodat jullie na afloop zelf kunnen discussiëren welke de allerlekkerste is.

Duur

60/70 min

Inbegrepen

 • 3 Mojito’s per persoon

Prijs

€25, – p.p.
(Ook virgin mogelijk)

Aantal personen

Vanaf 6 personen

Cocktailworkshop

We all deserve an alcoholiday

Ben jij een Virgin in het maken van cocktails? Leer dan samen met je ‘barmaatje’ alles over dit heerlijke drankje.

Met een scheutje informatie over verschillende dranken en een squeeze van technieken, stirren wij de beste smaakcombinaties samen met jou. Deze verschillende onderwerpen shaken we door elkaar om een mooie cocktail te krijgen van gezelligheid en het leren van de perfect serve. De workshop wordt afgetopt met het drinken van jullie zelfgemaakte cocktail, hoe tof?

Onze ‘Betsy Flanagan’* staat klaar in het cocktailstation in ’s-Hertogenbosch en zal jullie voorzien van een gezellige 2 uur durende workshop. Zin om voor of na de workshop nog een hapje te eten? Dat is geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.

Deze activiteit is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeesten en vriendinnengroepen.

Nothing a cocktail can’t fix!

* Deze Ierse barvrouw is misschien wel de uitvinder van de cocktail

De cocktailworkshop is te reserveren vanaf 9 personen

Inbegrepen

 • 2 uur durende cocktailworkshop
 • Cocktailbartender
 • Borrelhapje
 • Verschillende cocktails

Prijs

€37,50 p.p.

Tijd

+/- 2 uur

CinQ World Records Game

Champions train, losers complain

Benieuwd of jij een record kan verbreken uit het Guinness World Record boek? Bij CinQ World Records Game ga je samen met je gezelschap kijken naar wie er de snelste, de grootste, de sterkste en het meest stressbestendig is. Zelfs de vriend met de langste tong kan een voordeel hebben bij dit spel.

Dit spel is geschikt als teambuildingactiviteit maar het kan ook een gezellig familiespel zijn. Samen met je team ga je aan de slag om alle records te verbreken, hilariteit is hierbij gegarandeerd! Zorg ervoor dat je samen met je team voorbereid bent op zowel spannende als fysieke opdrachten…

Kortom, komen jij en je vrienden in het CinQ World Records boek? Champions train, losers complain…

Inbegrepen

 • Presentator
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Prijsuitreiking
 • Teambuilding

Prijs

€27,50 p.p.

Tijd

+/- 2,5 uur

Aantal personen

Vanaf 8 personen

 

Trek gekregen van het strijden tijdens dit spel? Bekijk hier onze dinerkaart 

Met een grotere groep dineren? Bekijk onze diner arrangementen 

Pubquiz

Alone we are smart. Together we are brilliant

Opzoek naar een heerlijke avond in de kroeg met je sportvereniging of een uitdagend teamuitje met je collega’s? De Pubquiz is leuk voor alle gezelschappen.

Onze Pubquiz draait niet alleen om de ‘slimste’ maar vooral om de ‘gezelligste’… Kan jij alle vriendinnetjes van André Hazes benoemen of ken jij alle hits van zijn vader, in verschillende rondes vraagt onze quizmaster je het hemd van het lijf. Zijn ervaring en eindeloze creativiteit zorgt ervoor dat je elke week mee zou kunnen doen met een nieuwe pubquiz.

Kortom, boek een quiz voor jouw gezelschap en test jullie kennis tijdens een gezellig groepsuitje… Sit back, relax and enjoy the quiz!

De pubquiz is mogelijk vanaf 20 personen

Inbegrepen

 • Presentator
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Prijsuitreiking
 • Teambuilding

Prijs

20 tot 30 personen: €22,50 p.p.
31 tot 50 personen: €21,00 p.p.
50+ personen: €18,50 p.p.

Tijd

+/- 2 uur

Privé quiz met minder dan 20 personen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bier en Bitterballen

Water is pas lekker als het door de brouwerij is geweest

spe·ci·aal (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)1bijzonder: mijn speciale vriend2in het bijzonder: speciaal voor mij gedaan

bier (het; o; meervoud: bieren)1alcoholische drank, uit hop en gerst gebrouwen: klein bier iets onbelangrijks

Gek van gezelligheid en in het speciaal; bier? Bij Café CinQ aan de Parade in ’s-Hertogenbosch hebben ze hier een flink assortiment aan en is een plezierige avond gegarandeerd.

Bij dit arrangement krijg je, de naam zegt het al, bier en bitterballen. Kies zelf je gezelschap en drie speciale biertjes. Met een lege maag zal je niet nuchter blijven, dus wordt er een portie Oma Bobs bitterballen bij geserveerd.

Voor de BOB van het gezelschap is er het ‘(Oma) BOBs bitterballen en bier’ arrangement. De BOB krijgt drie 0,0% biertjes naar keuze en een portie bitterballen.

Life is brewtiful.

Inbegrepen

 • Drie speciaal biertjes naar keuze
 • Een portie bitterballen

BOB:

 • Drie 0,0% biertjes naar keuze
 • Een portie bitterballen

Prijs

€17,50 p.p.

Prijs BOB

€14,50 p.p.

Escape room

Things become clear when there is no escape

Kan jij ‘out of the box’ denken en samenwerken met je vrienden? Dan is de kans groot dat jij als eerste ontsnapt. De Escape room is één van de meest populaire uitdagingen van dit moment.

Op onze unieke locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch zijn drie Escape rooms aanwezig: Het atelier van Jeroen Bosch, De Martelkamer en De Casinokamer. Anders dan bij anderen bieden wij jou de mogelijkheid om uit maar liefst twee Escape rooms te ontsnappen. Iedere kamer is ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Tijdens de pauze is er tijd voor een drankje in de gezellige lounge. Ook leuk om in teams tegen elkaar te strijden!

Bij deze interactieve Escape room is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Combineer deze activiteit met een lunch of diner in Bourgondisch ’s-Hertogenbosch bij Café CinQ, bekijk hier onze menukaarten.

Inbegrepen

 • Ontvangst met uitleg
 • Twee Escape rooms
 • Een pauze drankje
 • Teambuilding

Prijs

Tarieven ma t/m do:
3 personen: €31,50,- p.p.
4 personen: €26,50,- p.p.
5 personen: €24,50,- p.p.
6 personen: €22,50,- p.p.
7 personen: €20,50,- p.p.

Tijd

+/- 1,5 uur

Aantal personen

Vanaf 3 personen

BBQ arrangement

Barbecue, barbecme, barbeceverybody

Uniek in ’s-Hertogenbosch… een barbecue in de binnenstad! Wij bieden je de mogelijkheid om onder de rook van de Sint Jan met je vriendengroep of collega’s te genieten van een compleet verzorgd BBQ-arrangement.

Café CinQ beschikt over een binnenplaats vanwaar wij voor groepen tot 100 personen een uitgebreid buffet klaarzetten. Geniet van al het lekkers in de serre of op het overdekte verwarmde terras aan de Parade.

Inbegrepen

 • Compleet verzorgd BBQ-buffet
 • Uit te breiden met diverse opties

Vanaf €24,00 per persoon
Vanaf 15 personen

Let op: Maak het dag arrangement compleet, combineer de BBQ met een van onze andere activiteiten te vinden op deze website