De Bossche start

Start with a BOL and your day is full of LOL

Je kunt er niet omheen… bij een dagje ’s-Hertogenbosch hoort koffie met een échte Bossche bol.

Een stadswandeling, museumbezoek of teamuitje is niet compleet zonder de Bossche start. Hiervoor moet je echt een half uurtje tijd vrijmaken, dit is de ideale start van een compleet dag arrangement voor jouw gezelschap. Wij serveren uitsluitend de bol van de wereldberoemde bakker Jan de Groot, deze kan daarna dus van je bucketlist! Of behoor jij tot de groep die al regelmatig is terug geweest voor deze lekkernij?

De Bossche start kan in combinatie met één of twee consumpties en is op ieder gewenst tijdstip te boeken.

Inbegrepen

 • Kop koffie of thee naar keuze (één of twee consumpties)
 • Bossche bol van Jan de Groot
 • Verzamelpunt voor uw dagje Den Bosch
 • Een heerlijke start van de dag

v.a. 20 personen
Prijs 1 koffie/thee: €7,80 p.p.
Prijs 2 koffie/thee: €10, – p.p.

Reserveren voor kleinere gezelschappen? Neem contact met ons op

Stadswandeling

Oost West, Den Bosch Best!

Wist u dat ’s-Hertogenbosch, een vestingstad rondom markt en kathedraal, één van de oudste steden van ons land is? Den Bosch, zoals de locals het noemen, draagt drie dagen per jaar ook nog de naam Oeteldonk. Dit en veel meer wordt uitgebreid verteld tijdens deze stadswandeling.

Onze gids start bij het pronkstuk van de stad, de Sint Jan. Vandaar leidt deze je door het historische centrum langs vele bezienswaardigheden, steegjes en verborgen hofjes. Ook biedt deze wandeling u een uniek kijkje op de Binnendieze, het gerestaureerde oude riool, dat op enkele idyllische plekjes zichtbaar onder het centrum door kronkelt.

Een stadswandeling is een perfect onderdeel van een compleet dag arrangement, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een kop koffie met Bossche bol vooraf tot een leuke teambuildingsactiviteit, informeer naar de mogelijkheden

Een stadswandeling is mogelijk vanaf 6 personen

Inbegrepen

Lokale stadsgids

Prijs

Vanaf €12,50 per persoon

Tijd

+/- 90 minuten

Pubquiz

Alone we are smart. Together we are brilliant

Opzoek naar een heerlijke avond in de kroeg met je sportvereniging of een uitdagend teamuitje met je collega’s? De Pubquiz is leuk voor alle gezelschappen.

Onze Pubquiz draait niet alleen om de ‘slimste’ maar vooral om de ‘gezelligste’… Kan jij alle vriendinnetjes van André Hazes benoemen of ken jij alle hits van zijn vader, in verschillende rondes vraagt onze quizmaster je het hemd van het lijf. Zijn ervaring en eindeloze creativiteit zorgt ervoor dat je elke week mee zou kunnen doen met een nieuwe pubquiz.

Kortom, boek een quiz voor jouw gezelschap en test jullie kennis tijdens een gezellig groepsuitje… Sit back, relax and enjoy the quiz!

De pubquiz is mogelijk vanaf 20 personen

Inbegrepen

 • Presentator
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Prijsuitreiking
 • Teambuilding

Prijs

20 tot 30 personen: €22,50 p.p.
31 tot 50 personen: €21,00 p.p.
50+ personen: €18,50 p.p.

Tijd

+/- 2 uur

Privé quiz met minder dan 20 personen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

CinQ World Records Game

Champions train, losers complain

Benieuwd of jij een record kan verbreken uit het Guinness World Record boek? Bij CinQ World Records Game ga je samen met je gezelschap kijken naar wie er de snelste, de grootste, de sterkste en het meest stressbestendig is. Zelfs de vriend met de langste tong kan een voordeel hebben bij dit spel.

Dit spel is geschikt als teambuildingactiviteit maar het kan ook een gezellig familiespel zijn. Samen met je team ga je aan de slag om alle records te verbreken, hilariteit is hierbij gegarandeerd! Zorg ervoor dat je samen met je team voorbereid bent op zowel spannende als fysieke opdrachten…

Kortom, komen jij en je vrienden in het CinQ World Records boek? Champions train, losers complain…

Inbegrepen

 • Presentator
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Prijsuitreiking
 • Teambuilding

Prijs

€27,50 p.p.

Tijd

+/- 2,5 uur

Aantal personen

Vanaf 8 personen

Speurtocht de Spionmissie

Wie speurt ziet meer!

Speuren in de historische binnenstad van Den Bosch én tegelijkertijd het carnaval redden? Dat kan bij de spionmissie!

Bij de spionmissie ontvang je een speurboekje waar jij zelf op eigen gelegenheid door de stad kan gaan speuren en genieten van een heerlijk terrasje. De route begint in de schilderachtige wijk Uilenburg en loopt langs schitterende doorkijkjes over de Dieze. Daarnaast kom je uiteraard ook terecht op de middeleeuwse Markt, in de verrassende steegjes en bij de Sint Janskathedraal.

Terwijl je geniet van het prachtige Den Bosch kan je ook de held van de dag worden, want het carnaval wordt bedreigd door beroepschagrijn van Vliet… De Bossche inwoners zijn daar niet over te spreken en hebben hulp nodig. Door middel van verschillende clues die jullie moeten oplossen kan je de code kraken en zo het carnaval redden. Zo zullen jullie beroepschagrijn van Vliet dwarsbomen!

Deze speurroute is voor volwassenen, kinderen kunnen mee.
De route is 3.5 km lang en duurt ongeveer 150 minuten.

Inbegrepen

 • Koffie met een échte Bossche bol
 • 150 minuten vermaak in de vorm van een speurroute
 • Opdrachtenboekje

Prijs

€16,95 p.p.

Tijd

+/- 150 minuten

Aantal personen

Vanaf 8 personen

Walking dinner + Gids

Discover a city in a way you’ll never forget!

Die 10.000 stappen per dag moeten ergens vandaan komen… Dat kan tijdens een Walking Dinner in Den Bosch! Een 3-gangen menu combineren met een uitgebreide rondleiding door de stad zal ervoor zorgen dat je je stappendoel van die dag zeker zal halen.

Je start de avond bij een van de velen restaurants in het centrum van Den Bosch. Hierna word je opgehaald door een gids die je alle ins en outs over de stad weet te vertellen en je naar het volgende gerecht brengt. Wat is hét oudste gebouw van ‘s-Hertogenbosch? Waar heeft Jeroen Bosch vroeger gewoond? Dat komt allemaal aan bod tijdens een Walking Dinner.

Je kunt genieten van een 3-gangen diner, welke gecombineerd wordt met een heerlijke maar vooral gezellige wandeling door de binnenstad.

Discover a city in a way you’ll never forget!

Inbegrepen

 • Gids
 • Stadswandeling
 • 3-gangen diner (vlees, vis en/of vegetarisch

Prijs
Vanaf 8 personen €57,50

Tijd

+/- 4 uur

Aantal personen

Vanaf 8 personen

 

Trek gekregen van het strijden tijdens dit spel? Bekijk hier onze dinerkaart (Link dinerkaart)

Met een grotere groep dineren? Bekijk hier onze diner arrangementen

Escape room

Things become clear when there is no escape

Kan jij ‘out of the box’ denken en samenwerken met je vrienden? Dan is de kans groot dat jij als eerste ontsnapt. De Escape room is één van de meest populaire uitdagingen van dit moment.

Op onze unieke locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch zijn drie Escape rooms aanwezig: Het atelier van Jeroen Bosch, De Martelkamer en De Casinokamer. Anders dan bij anderen bieden wij jou de mogelijkheid om uit maar liefst twee Escape rooms te ontsnappen. Iedere kamer is ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Tijdens de pauze is er tijd voor een drankje in de gezellige lounge. Ook leuk om in teams tegen elkaar te strijden!

Bij deze interactieve Escape room is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Combineer deze activiteit met een lunch of diner in Bourgondisch ’s-Hertogenbosch bij Café CinQ, bekijk hier onze menukaarten.

Inbegrepen

 • Ontvangst met uitleg
 • Twee Escape rooms
 • Een pauze drankje
 • Teambuilding

Prijs

Tarieven ma t/m do:
3 personen: €31,50,- p.p.
4 personen: €26,50,- p.p.
5 personen: €24,50,- p.p.
6 personen: €22,50,- p.p.
7 personen: €20,50,- p.p.

Tijd

+/- 1,5 uur

Aantal personen

Vanaf 3 personen

BBQ arrangement

Barbecue, barbecme, barbeceverybody

Uniek in ’s-Hertogenbosch… een barbecue in de binnenstad! Wij bieden je de mogelijkheid om onder de rook van de Sint Jan met je vriendengroep of collega’s te genieten van een compleet verzorgd BBQ-arrangement.

Café CinQ beschikt over een binnenplaats vanwaar wij voor groepen tot 100 personen een uitgebreid buffet klaarzetten. Geniet van al het lekkers in de serre of op het overdekte verwarmde terras aan de Parade.

Inbegrepen

 • Compleet verzorgd BBQ-buffet
 • Uit te breiden met diverse opties

Vanaf €24,00 per persoon
Vanaf 15 personen

Let op: Maak het dag arrangement compleet, combineer de BBQ met een van onze andere activiteiten te vinden op deze website