Teambuilding

De Bossche start

Start with a BOL and your day is full of LOL

Je kunt er niet omheen… bij een dagje ‘s-Hertogenbosch hoort koffie met een échte Bossche bol.

Een stadswandeling, museumbezoek of teamuitje is niet compleet zonder de Bossche start. Hiervoor moet je echt een half uurtje tijd vrijmaken, dit is de ideale start van een compleet dag arrangement voor jouw gezelschap. Wij serveren uitsluitend de bol van de wereldberoemde bakker Jan de Groot, deze kan daarna dus van je bucketlist! Of behoor jij tot de groep die al regelmatig is terug geweest voor deze lekkernij!

De Bossche start kan in combinatie met één of twee consumpties en is op ieder gewenst tijdstip te boeken. 

Inbegrepen: kopje koffie of thee naar keuze (één of twee consumpties), Bossche bol van Jan de Groot, een heerlijke start van de dag. 

Vanaf 20 personen 

1 koffie/thee: €7,80 per persoon

2 koffie/thee: €10,00 per persoon

 

Reserveren voor kleinere gezelschappen? Neem contact met ons op. 

 

Stadswandeling

Oost West, Den Bosch Best! 

Wist u dat ‘s-Hertogenbosch, een vestingstad rondom markt en kathedraal, één van de oudste steden van ons land is? Den Bosch, zoals de locals het noemen, draagt drie dagen per jaar ook nog de naam Oeteldonk. Dit en veel meer wordt uitgebreid verteld tijdens deze stadswandeling. 

Onze gids start bij het pronkstuk van de stad, de Sint Jan. Vandaar leidt deze je door het historische centrum langs vele bezienswaardigheden, steegjes en verborgen hofjes. Ook biedt deze wandeling u een uniek kijkje op de Binnendieze, het gerestaureerde oude riool, dat op enkele idyllische plekjes zichtbaar onder het centrum door kronkelt. 

Een stadswandeling is een perfect onderdeel van een compleet dag arrangement, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een kop koffie met Bossche bol vooraf tot een leuke teambuildingsactiviteit, informeer naar de mogelijkheden.

Een stadswandeling is mogelijk vanaf 6 personen 

Inbegrepen: lokale stadsgids

Vanaf €12,50 per persoon

Tijd +/- 90 minuten 

Pubquiz

Alone we are smart. Together we are brilliant

Opzoek naar een heerlijk avond in de kroeg met je sportvereniging of een uitdagend teamuitje met je collega’s? De pubquiz is leuk voor alle gezelschappen. 

Onze pubquiz draait niet alleen om de ‘slimste’ maar vooral om de ‘gezelligste’. Kan jij alle vriendinnetjes van André Hazes benoemen of ken jij alle hits van zijn vader, in verschillende rondes vraagt onze quizmaster je het hemd van het lijf. Zijn ervaring en eindeloze creativiteit zorgt ervoor dat je elke week mee zou kunnen doen met een nieuwe pubquiz. 

Kortom, boek een quiz voor jouw gezelschap en test jullie kennis tijdens een gezellig groepsuitje. Sit back, relax and enjoy the quiz!

De pubquiz is mogelijk vanaf 20 personen 

Inbegrepen: presentator, alle materialen en benodigdheden, prijsuitreiking en teambuilding. 

20 tot 30 personen: €22,50 per persoon

31 tot 50 personen: €21,00 per persoon

50+ personen: €18,50 per persoon

Tijd +/- 120 minuten

Na het spelen van al deze spellen trek gekregen? 


Met een grotere groep dineren? Geen probleem!

Speurtocht de Spionmissie

Wie speurt ziet meer! 

Speuren in de historische binnenstad van Den Bosch én tegelijkertijd carnaval redden? Dat kan bij de spionmissie!

Bij de spionmissie ontvang je een speurboekje waar jij zelf op eigen gelegenheid door de stad kan gaan speuren en genieten van een heerlijk terrasje. De route begint in de schilderachtige wijk Uilenburg en loopt langs schitterende doorkijkjes over de Dieze. Daarnaast kom je uiteraard ook terecht op de middeleeuwse Markt, in de verrassende steegjes en bij de   Sint-Jans Kathedraal.

Terwijl je geniet van het prachtige Den Bosch kan je ook de held van de dag worden, want carnaval wordt bedreigd door beroepschagrijn van Vliet… De Bossche inwoners zijn daar niet over te spreken en hebben hulp nodig. Door middel van verschillende clues die jullie moeten oplossen kan je de code kraken en zo het carnaval redden. Zo zullen jullie beroepschagrijn van Vliet dwarsbomen!

Deze speur route is voor volwassenen, kinderen kunnen mee. De route is 3.5 km lang en duurt ongeveer 150 minuten.

Inbegrepen: Koffie met een échte Bossche bol, opdrachtenboekje en 150 minuten vermaak in de vorm van een speur route.

Vanaf 8 personen 

€16,95 per persoon 

Tijd +/- 150 minuten 

 

Walking dinner + Gids

Discover a city in a way you’ll never forget!

Die 10.000 stappen per dag moeten ergens vandaan komen.. Dat kan tijdens een Walking Dinner in Den Bosch! Een 3-gangen menu combineren met een uitgebreide rondleiding door de stad zal ervoor dat je je stappendoel van die dag zeker zal halen.

Je start de avond bij een van de velen restaurants in het centrum van Den Bosch. Hierna word je opgehaald door een gids die je alle ins en outs over de stad weet te vertellen en je naar het volgende gerecht brengt. Wat is het oudste vroeger gewoond? Dat komt allemaal aan bod tijdens een Walking Dinner.

Je kunt genieten van een 3-gangen diner, welke gecombineerd wordt met een heerlijke maar vooral gezellige wandeling door de binnenstad.

Inbegrepen: gids, stadswandeling en 3-gangen diner (vlees, vis en of vegetarisch)

Vanaf 8 personen 

€57,50 per persoon 

Tijd +/- 240 minuten 

 

BBQ arrangement

Barbecue, barbecme, barbeceverybody

Uniek in ‘s-Hertogenbosch.. een barbecue in de binnenstad! Wij bieden je de mogelijkheid om onder de rook van de Sint Jan met je vriendengroep of collega’s te genieten van een compleet verzorgd BBQ-arrangement. 

Café CinQ beschikt over een binnenplaats vanwaar wij voor groepen tot 100 personen een uitgebreid buffet klaarzetten. Geniet van al het lekker in de serre of op het overdekte verwarmde terras aan de Parade. 

Inbegrepen: compleet verzorgd BBQ-buffet, uit te breiden met diverse opties.

Vanaf 15 personen

€24,00 per persoon

Tip: maak het dag arrangement compleet, combineer de BBQ met een van onze andere activiteiten te vinden op deze website. 

Vragen? Bel ons dan even op 073 614 0686

Reserveren

Reservering