Feest/receptie

Bij Café CinQ zijn al vele feestjes gevierd. Iedere Bosschenaar heeft in deze grote zaak, waar al bijna 70 jaar horeca in gevestigd is, al wel eens een schoolfeest, bruiloft of bedrijfsborrel gehad. Bij ons ben je dus in goede handen wanneer je iets te vieren hebt. 

Het grote pand aan de Parade heeft een ruime achterzaal, welke als dansvloer, maar ook voor intiemere gelegenheden gebruikt kan worden. Binnen 4 stappen sta je bij ons aan een bar, maar ook de obers en serveersters zullen jullie goed in de gaten houden, zodat het jullie aan niets zal ontbreken. 

Op de eerste etage bevindt zich een keuken die vrijwel net zo groot is als de zaak zelf, een externe cateraar is dus overbodig om al jouw gasten te voorzien van de lekkerste hapjes, diner of een uitgebreid buffet. 

Café CinQ is centraal gelegen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Parkeren (dichtbij) is dus geen probleem en ook met het openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar. 

Jarig, geslaagd, 25 jaar in dienst, trouwdag, reünie, met pensioen of gewoon omdat het kan… Elk feest of elke borrel zien wij als een leuke uitdaging om het naar jullie wens te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en we gaan graag met je in gesprek om alle wensen te bespreken. 

 

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem een kijkje op deze pagina: 

 

Offerte aanvragen? Of heb je vragen? Wij komen graag in contact met jullie.

 

 

 

Vragen? Bel ons dan even op 073 614 0686

Reserveren

Reservering