Bij Café CinQ zijn al vele feestjes gevierd. Iedere Bosschenaar heeft in deze grote zaak, waar al bijna 70 jaar horeca in gevestigd is, al wel eens een schoolfeest, bruiloft of bedrijfsborrel gehad. Bij ons bent u dus in goede handen wanneer u wat te vieren hebt.

Het grote pand aan de Parade heeft ruime achterzaal, welke als dansvloer, maar ook voor intiemere gelegenheden gebruikt kan worden. Binnen 4 stappen staat u bij ons altijd aan een bar, maar ook de obers en serveersters zullen u zo goed in de gaten houden, dat het u aan niets zal ontbreken.

Op de eerste etage bevindt zich een keuken die vrijwel net zo groot is als de zaak zelf, een externe cateraar is dus overbodig om al uw gasten te voorzien van de lekkerste hapjes of een uitgebreid buffet.

Cafe CinQ is centraal gelegen in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Parkeren (dichtbij) is dus geen probleem en ook met het openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar.

Jarig, geslaagd, 25 jaar in dienst, trouwdag, reunie, met pensioen of gewoon omdat het kan…. Elk feest of elke borrel zien wij als een leuke uitdaging om het tot uw wens te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en we gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u gewoon vast wat ideeën uitwisselen?

Vragen? Bel ons dan even op 073 614 0686

Reserveren

Reservering