Dagje Den Bosch

Koffie en een échte Bossche Bol

Je kunt er niet omheen… Bij een dagje ‘s-Hertogenbosch hoort koffie met een échte Bossche bol. Een dagje Den Bosch is niet compleet de Bossche start. Dit is de ideale start van een compleet dag arrangement voor jouw gezelschap. We serveren uitsluitend de bol van de wereldberoemde bakker Jan de Groot, deze kan daarna dus van je bucketlist! Of behoor jij tot de groep die al regelmatig is terug geweest voor deze lekkernij! 

Twee Gangen Lunch

Honger gekregen van de leuke informatieve wandeling door onze mooie stad? Geen probleem, wij verzorgen ook een lekkere lunch.

Stadswandeling

Na een échte Bossche bol is het tijd voor wat beweging met een lokale gids. 

Wist u dat ‘s-Hertogenbosch, een vestingstad van rondom markt en kathedraal, één van de oudste steden van ons land is? Den Bosch, zoals de locals het noemen, draagt drie dagen per jaar ook nog de naam Oeteldonk. Dit en veel meer wordt uitgebreid verteld tijdens deze stadswandeling. 

 

Onze gids start bij het pronkstuk van de stad, de Sint-Jan. Vandaar leidt deze je door het historische centrum langs vele bezienswaardigheden, steegje en verborgen hofjes. Ook biedt deze wandeling u een uniek kijkje op de Binnendieze, het gerestaureerde oude riool, dat op enkel idyllische plekjes zichtbaar onder het centrum door kronkelt. 

Nu voor €31,50 per persoon

(Normaal €34,50 per persoon)

Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen

Optioneel bij Dagje Den Bosch arrangement

Extra koffie is bij te boeken bij de ontvangst voor €2,50 per persoon

‘Bier en Bitterballen’ of borrel als afsluiter

Deze gezellige dag heeft ook een leuke afsluiter nodig. Dit is mogelijk met onze speciaalbier proeverij of een borrel naderhand. 

Gek van gezelligheid en in het speciaal; bier? Bij Café CinQ aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch hebben ze hier een flink assortiment aan en is een plezierige avond gegarandeerd. 

Hierbij krijg je, de naam zegt het al, bier en bitterballen. Kies zelf je gezelschap en drie speciale biertjes. Met een lege maag zal je niet nuchter blijven, dus wordt er een portie Oma Bobs bitterballen bij geserveerd. 

Voor de BOB van het gezelschap is er het ‘(Oma) BOBs bitterballen en bier’ arrangement. De BOB krijgt drie 0,0% biertjes naar keuze en een portie bitterballen. 

Bij te boeken voor: €17,50 per persoon (of alcoholvrij €14,50 per persoon)

 

Overige uitjes/arrangementen die jouw dagje Den Bosch compleet maken

 

De Bossche Start

Een stadswandeling, museumbezoek of teamuitje is niet compleet zonder de Bossche start. Hiervoor moet je echt een half uurtje tijd vrijmaken, dit is de ideale start van een compleet dag arrangement voor jouw gezelschap. Wij serveren uitsluitend de bol van de wereldberoemde bakker Jan de Groot, deze kan daarna dus van je bucketlist! Of behoor jij tot de groep die al regelmatig is terug geweest voor deze lekkernij?

De Bossche start kan in combinatie met een of twee consumpties en is op ieder gewenst tijdstip te boeken.

Inbegrepen kop koffie of thee naar keuze (een of twee consumpties) en een Bossche bol van Jan de Groot. Een heerlijke start van de dag. 

Vanaf 20 personen

1 koffie/thee: €7,80 per persoon

2 koffie/thee: €10,00 per persoon

Reserveren voor kleinere gezelschappen? Neem contact met ons op.

Stadswandeling 

Onze gids start bij het pronkstuk van de stad, de Sint Jan. Vandaar leidt deze je door het historische centrum langs vele bezienswaardigheden, steegjes en verborgen hofjes. Ook biedt deze wandeling u een uniek kijkje op de Binnendieze, het gerestaureerde oude riool, dat op enkele idyllische plekjes zichtbaar onder het centrum door kronkelt.

Een stadswandeling is een perfect onderdeel van een compleet dag arrangement, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een kop koffie met Bossche bol vooraf tot een leuke teambuildingsactiviteit, informeer naar de mogelijkheden.

Inbegrepen: lokale stadsgids

Vanaf 6 personen

Vanaf €12,50 per persoon

Tijd +/- 90 minuten

Walking dinner + gids

 Je start de avond bij een van de velen restaurants in het centrum van Den Bosch. Hierna word je opgehaald door een gids die je alle ins en outs over de stad weet te vertellen en je naar het volgende gerecht brengt. Wat is het oudste gebouw van ‘s-Hertogenbosch? Waar heeft Jeroen Bosch vroeger gewoond? Dat komt allemaal aan bod tijdens een Walking Dinner.

Je kunt genieten van een 3-gangen diner, welke gecombineerd wordt met een heerlijke maar vooral gezellige wandeling door de binnenstad. 

Discover a city in a way you’ll never forget!

Inbegrepen: Gids, stadswandeling,                  3-gangendiner (vlees, vis en/of vegetarisch)

Vanaf 8 personen 

€57,50 per persoon

Tijd +/- 4 uur

Bier en bitterballen

Gek van gezelligheid en in het speciaal; bier? Bij Café CinQ aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch hebben ze hier een flink assortiment aan en is een plezierige avond gegarandeerd. 

Bij dit arrangement krijg je de naam zegt het al, bier en bitterballen. Kies zelf je gezelschap en drie speciale biertjes. Met een lege maag zal je niet nuchter blijven, dus wordt er een portie Oma Bobs bitterballen bij geserveerd. 

Voor de BOB van het gezelschap is er het ‘(Oma) BOBs bitterballen en bier’ arrangement. De BOB krijgt drie 0,0% biertjes naar keuze en een portie bitterballen. 

Life is brewtiful 

Inbegrepen: drie speciaal biertjes naar keuze en een portie bitterballen

BOB: drie 0,0% biertjes naar keuze en een portie bitterballen 

Vanaf 6 personen 

€17,50 per persoon

BOB: €14,50 per persoon

 

 

Vragen? Bel ons dan even op 073 614 0686

Reserveren

Reservering